2011. március 18., péntek

Mátrix Tudat átalakítás (SZERETETMÁTRIX)

Mi a mátrix?  A minket körülvevő látható és a láthatón túli világunkban minden rezgés, energia és információ. A világunkban levő dolgok emberek tárgyak, az valójában az anyagba sűrített energia. Ugyanúgy mint a gondolat vagy a szándék sajátos rezgésfrekvenciával rendelkeznek. A  mátrix az az energiatér, amely tartalmaz minden lehetséges lehetőséget, mint információ. Ez az információs tér a bázisa a megnyilvánult világnak. Tartalmazza azt is, ami megvalósul (realitássá válik) a fizikai világunkban, és azt is, ami nem (vagy nem ebben a dimenzióban). Ez a tér körülvesz minket. Ezen belül pedig a saját személyes életünkhöz kapcsolódó  információkat a személyes mátrixunkban találjuk. Ezt a mezőt használjuk a kezeléskor mivel a velünk kapcsolatos történéseknek is itt van az információja, az origója. Innen tudjuk az impulzust küldeni a léleknek aki aztán beindíthatja az öngyógyító mechanizmust.
A jó hír, hogy ez az információs rendszer programozható egy egyszerű, úgynevezett 2-pont módszerrel. A módszer lényege, hogy a tudatunkkal konkrét információt írunk felül vagy adunk hozzá a személyes mátrixunkhoz (mátrix tudat átalakítás).
A kezelés tarthat pár perctől- néhány óráig, attól függően,hogy érzelmi fájdalmat vagy valamilyen fóbiát szüntetünk meg, esetleg egy kellemetlen eseményt írunk át, vagy az ennek az életnek az összes feldolgozandó témájával dolgozunk. Pl.: családi, párkapcsolati traumák, fájdalmak. balesetek félelmek szenvedélybetegségek, önértékelési problémák, társ elvesztése, halálfélelem, válás, gyermekkori szexuális élmények, megszálló entitásoktól való megszabadítás auratisztítás-gyógyítás, leszakadt lélekrészeink visszaintegrálása, energetizálás, stb.
A kezelés „tünetei”: A test reakciója az amikor a kb. 50 grammnyi energiahullámot érzékeli- a test magától hátradől- ez teljesen spontán történik. Az érzelmi reakció pedig vagy a sírás, illetve a nevetés, csuklás, köhögés stb. lehet. Meglepő válaszreakciók ezek amik tényleg bizonyítják azt, hogy a „csoda” megtörténik.
Csodálatos ajándékot kaptunk a Teremtőtől a Mátrix Tudat Átalakítás technológiáját. Köszönet és hála. hogy ez itt és most van. Azért, hogy ezt a tiszta szeretet állapotában alkalmazhatjuk Isten áldásával.
Azért, hogy minél többen megtapasztalhassátok a Mátrix Tudat Átalakítás áldásos hatásait, bemutatókat , tanfolyamokat tartok országszerte , illetve ha valaki személyes konzultációt szeretne, az alábbi elérhetőségeken lehet bejelentkezni.
Böjtös Zsolt /tréner,változás terapeuta/   tudattechnikak@gmail.com    

                            
A TESTNEK VAN IDEJE – A LÉLEKNEK NINCS
Lelki sebeink időtlenek és fájnak sok inkarnáción át.
Időnként meghal bennünk valami és valaki más születik. Ami elmúlt, annak múlttá kell válnia és ha nem akkor tudatos munkával azzá kell tenni.
Maga az idő nem teszi azzá, segíteni kell neki. Hogy miért ?                            
Mert csak a testnek van ideje-a léleknek nincs.
Ha a testbe szálka fúródik, meggyűlik az újad, a gennyes góc előbb utóbb kifakad és a
seb begyógyul – sejtjeid szépen lassan elintézik. „az idő meggyógyítja”
De ha a lélekbe megy a szálka, az nem jön ki mert ott nincs idő.  Lelki sebeink időtlenek, fájnak sok inkarnáción át.
A lélekben csak az gyógyul meg, amit szellemünk isteni hatalmánál fogva világosan lát, megért, és meg is gyógyít.

 Müller Péter  Szeretet Könyv             

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése